Lees voor
Lees voor Stop

Facturatie

De pensioenpremie die is vastgesteld door Pensioenfonds Detailhandel betaalt u aan de hand van de loongegevens in uw pensioenaangifte.

Hoe ontvangt u de nota?

U betaalt de pensioenpremie die is vastgesteld aan de hand van de loongegevens in uw pensioenaangifte. Heeft u een maandverloning? Dan ontvangt u elke maand een nota. Is de verloningsperiode vierwekelijks? Dan ontvangt u elke vier weken een nota.

Op het werkgeversportaal kunt u aangeven hoe u de nota wilt ontvangen:

- Per post.
- Via een pdf-bestand in een e-mail.

Hoe betaalt u?

Standaard staat de methode voor betalen op overschrijven. Op het werkgeversportaal kunt u aangeven hoe u de premies wilt betalen:

- Zelf overmaken na ontvangst van de factuur.
- Automatische incasso op de vervaldatum van de nota.
- iDEAL, als u heeft gekozen voor verzending via e-mail. In de email vindt u de link naar iDEAL.

Uw deel van de pensioenpremie

U betaalt de pensioenpremie aan het pensioenfonds. Een deel van de premie mag u inhouden op het loon van uw werknemers. De voorgestelde verdeling vindt u terug bij de rekencijfers. U mag hiervan afwijken en zelf een groter deel van de premie betalen.

Lees meer
Op tijd betalen

Op elke premienota staat een vervaldatum. De premies moeten vóór deze vervaldatum op onze rekening zijn bijgeschreven. Dit is een voorwaarde om de pensioenregeling voor uw werknemers goed te kunnen uitvoeren. Door op tijd te betalen voorkomt u -in het uiterste geval- extra kosten voor het inschakelen van een incassobureau of deurwaarder.

Bij aanlever- en notadata ziet u de data waarop u ongeveer de nota’s kunt verwachten.

Lees meer