Lees voor
Tekst Tekst
Tekst Grootte
Normal font size icon Big font size icon Biggest font size icon
Grootte

Zo logt u in op het werkgeversportaal

Pensioenfonds Detailhandel is op 1 januari 2021 overgestapt naar een
nieuwe pensioenuitvoerder: Capgemini. Daardoor wordt voortaan gebruikgemaakt van een nieuw werkgeversportaal.

Webinar

Op 20 en 21 januari gaven wij webinars om u wegwijs te maken op het nieuwe werkgeversportaal. Heeft u dat niet kunnen volgen? U vindt hieronder de link om alles rustig terug te kunnen kijken.

Webinar over het nieuwe werkgeversplatform

Inloggen op het portaal
De eerste keer logt u in met uw gebruikersnaam en uw wachtwoord. Klik hier om in te loggen.

De meest gestelde vragen en antwoorden over de nieuwe onlineomgeving vindt u hier.

Binnenkort!
Kunt u alleen nog maar inloggen op het werkgeversportaal via eHerkenning. Volgens de Wet Digitale Overheid is eHerkenning in 2021 het enige en verplichte inlogmiddel voor werkgevers bij (semi)publieke instanties. Dus ook bij Pensioenfonds Detailhandel.

Wat is eHerkenning?
Met eHerkenning kunt u veilig inloggen om online uw zaken te regelen. eHerkenning is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan, of te delen met, anderen. U gebruikt één login en één wachtwoord. Wel zo veilig, én overal inzetbaar.
U kunt binnen uw organisatie wel verschillende medewerkers machtigen om via eHerkenning in te loggen op het portaal van Pensioenfonds Detailhandel. De leverancier waarbij u eHerkenning aanschaft, kunt u hier meer informatie over geven.
Maakt u gebruik van een administratiekantoor (en heeft u dit administratiekantoor al vóór 2021 gemachtigd) om voor u loongegevens aan te leveren bij Pensioenfonds Detailhandel? Dan kan het administratiekantoor met eHerkenning namens u aanloggen.

Nog geen eHerkenning?
Indien u geen eHerkenning heeft, maakt u nieuwe inloggegevens op ons werkgeversportaal aan. Deze alternatieve inlogmethode zal bestaan uit een inlog met gebruikersnaam en wachtwoord, waarbij nog een extra verificatie zal plaatsvinden via een mobiele app wanneer u wilt inloggen. Wanneer u voor de eerste keer inlogt, verstrekken we een separaat wachtwoord aan u. U vraagt dit aan door op “wachtwoord vergeten” te klikken. De app kunt u op de gebruikelijke manier downloaden in de stores. Bij iedere inlog wordt gevraagd om een verificatiecode in te vullen die wordt verstrekt via de app.

Meer weten? Ga naar www.eherkenning.nl

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.