Lees voor
Tekst Tekst
Tekst Grootte
Normal font size icon Big font size icon Biggest font size icon
Grootte

Als uw salaris of uw persoonlijke situatie dit lopende jaar zijn veranderd, vindt u de gevolgen van deze aanpassingen op uw volgende UPO.

Komt u er niet uit?

E-mail ons Bel ons

Wij tonen alleen de totaalwaarde van uw gehele ouderdomspensioen. Dit is inclusief een eventuele waardeoverdracht. U kunt op uw persoonlijke pensioenomgeving (inloggen met DigiD) de status zien van een waardeoverdracht of er een aanvragen.

Komt u er niet uit?

E-mail ons Bel ons

Kinderen worden niet apart vermeld op het UPO, maar er staat wel vermeld wat uw eventuele partner en kinderen krijgen (in bruto bedragen) als u komt te overlijden.

Komt u er niet uit?

E-mail ons Bel ons

In de pensioenregeling wordt dit bedrag standaard meegenomen. Als u géén kinderen heeft komt het meeverzekerde bedrag te vervallen.

Komt u er niet uit?

E-mail ons Bel ons

Het UPO toont uw situatie per 31 december van het vorige jaar. Mogelijk bent u daarna gehuwd of een geregistreerd partnerschap aangegaan. Uw partner is dan wel bij ons bekend en staat volgend jaar op uw UPO.

Let op:

  1. Hebt u uw samenlevingscontract na 31 december van het vorige jaar doorgegeven? U hoeft dan geen actie te ondernemen. Uw partner is dan wel bij ons bekend en staat volgend jaar op uw UPO.
  2. Bent u gehuwd of een geregistreerd partnerschap aangegaan voor 31 december van het vorige jaar? Neem dan contact met ons op.
  3. Hebt u een samenlevingscontract en hebt u uw partner aangemeld voor 31 december van het vorige jaar? Neem dan contact met ons op.

Komt u er niet uit?

E-mail ons Bel ons

Die vindt u alleen op deze UPO terug als uw scheiding in onze administratie is verwerkt voor 31 december van het vorige jaar. Is uw scheiding op een later tijdstip verwerkt? Dan is dat pas zichtbaar op uw volgende UPO.

Belangrijk: Als u vragen heeft over uw scheiding en pensioen neem dan contact met ons op.

Komt u er niet uit?

E-mail ons Bel ons

Heeft u een vraag of verzoek?

Stuur ons dan een e-mail via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 17.00 uur.

Werknemers
0800 - 1972 (gratis)
Werknemers (Internationaal)
+31 20 244 54 01
Postadres

Postbus 59205, 1040 KE AMSTERDAM

Klachtenprocedure

Heeft u een klacht? Dan willen we die natuurlijk oplossen. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent over de manier waarop we u helpen. Als dat niet het geval is geweest, laat het ons dan weten.

Lees meer