Lees voor
Tekst Tekst
Tekst Grootte
Normal font size icon Big font size icon Biggest font size icon
Grootte

Doe mee aan ons online-onderzoek

Maak kans op een VVV-bon!

Stel u bent een belegger, wat voor type bent u dan? Iemand die voor de hoogst mogelijke winst gaat en hiervoor meer risico wil lopen? Of bent u voorzichtiger en neemt u genoegen met minder?

Bij Pensioenfonds Detailhandel start in de week van 18 april een nieuw online-onderzoek naar de risicobereidheid van deelnemers. Centraal staat daarbij de vraag hoeveel risico’s er mogen worden genomen bij de beleggingen. Met de resultaten uit het onderzoek, wil Pensioenfonds Detailhandel haar beleggingsstrategie nog meer in lijn brengen met de wensen van deelnemers.

Doet u mee? Dan maakt u kans op een VVV-cadeaubon.

Zo kunt u meedoen
Is uw e-mailadres bij ons bekend? Dan ontvangt u in de week van 18 april via het onafhankelijke onderzoeksbureau Flycatcher een e-mail met het verzoek of u wilt meedoen aan het onderzoek. Het onderzoek bestaat uit een vragenlijst die uiterlijk 9 mei ingevuld moet zijn. Het invullen van de vragen duurt ongeveer 15 minuten. De vragenlijst kan alleen op een computer of laptop ingevuld worden. Uw medewerking wordt zeer op prijs gesteld.

Wij denken aan uw privacy
De online vragenlijst wordt in opdracht van Pensioenfonds Detailhandel uitgezet door het onafhankelijke onderzoeksbureau Flycatcher. De uitnodiging om deel te nemen aan het onderzoek wordt door Flycatcher verstuurd via het e-mailadres helpdesk@flycatcher.nl. De ingevulde vragenlijsten worden vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt. Na afloop van het onderzoek worden uw gegevens weer verwijderd.