Lees voor
Tekst Tekst
Tekst Grootte
Grootte
Ontbrekende UPA-loonaangifte bestanden jaren 2021 en 2022

Van een aantal werkgevers is de loonaangifte administratie incompleet. Over de jaren 2021 en 2022 ontbreken er één of meerdere maanden. Deze missende UPA-loonaangiftebestanden worden door Pensioenfonds Detailhandel aangevuld. Dit is nodig om de juiste pensioenaanspraken voor werknemers vast te leggen en de juiste pensioenpremie te kunnen berekenen. Bedrijven die het betreft berichten wij over de correctiefactuur.

Close icon

Goed werkgeverschap

Als u salarissen uitbetaalt, gaat een deel daarvan naar het pensioen van uw werknemer. Geld dat wordt belegd en groeit. Zo zorgt u goed voor uw personeel. Nu maar ook later.

Uw werkgeversportaal

Pensioenbrochure

Weten uw werknemers niet hoe pensioen is opgebouwd of welke keuzes ze kunnen maken? In onze pensioenbrochure vindt u de antwoorden op de meest gestelde pensioenvragen.

Pensioenbrochure

Nog niet aangemeld bij Pensioenfonds Detailhandel?

Wanneer uw organisatie actief is in de bedrijfstak detailhandel valt u mogelijk onder de verplichtstelling. Ook als dit niet het geval is, kunt u zich vrijwillig aansluiten.

Lees meer

In een notendop

Pensioen lastig? Valt wel mee. U moet alleen even weten hoe het zit. Wij leggen het graag aan u uit in begrijpelijke taal.

Wanneer in actie komen?

Naast de maandelijkse of vier wekelijkse pensioenaangifte zijn er enkele situaties waarin u actie moet ondernemen:

  • Uw bedrijfsactiviteiten wijzigen
  • U heeft geen personeel meer
  • U beëindigt uw bedrijf

    Geef dit aan ons door via het werkgeversportaal. Vanaf nu logt u in op het werkgeversportaal met eHerkenning. Indien u geen eHerkenning heeft, maakt u nieuwe inloggegevens op ons werkgeversportaal aan.