Lees voor
Tekst Tekst
Tekst Grootte
Normal font size icon Big font size icon Biggest font size icon
Grootte

Nieuw van Pensioenfonds Detailhandel: Jij&Wij Beleggen

Wil jij meer weten over hoe Pensioenfonds Detailhandel jouw pensioen opbouwt? En ben jij benieuwd hoe we dat verantwoord doen, voor goed rendement én positieve impact? We vertellen het je graag op Jij&Wij Beleggen.

Jij&Wij Beleggen is een nieuw online platform van Pensioenfonds Detailhandel. Op www.jijenwijbeleggen.nl kijk je direct in onze beleggingskeuken en zie je hoe wij werken en waar wij voor staan. Welke keuzes we maken, en waarom. Je ontdekt waar we wel en niet in beleggen. En hoe we onze invloed gebruiken om organisaties steeds een beetje duurzamer, eerlijker en inclusiever te maken.

Vrolijke winkelstraatinterviews en meer…

Daarnaast houd je via Jij&Wij Beleggen de vinger aan de pols van de retailsector. Je ziet vrolijkmakend nieuws, tegendraadse cartoons, interessante features en ontwikkelingen en verrassende winkelstraatvideo’s met onze sterreporter Eva Eikhout. Plus: inspirerende interviews met collega-retailers en enthousiaste aanjagers die elke dag hard werken om de wereld steeds een beetje beter te maken. En last but not least krijg je er ook een direct kijkje in onze portefeuille.

Nieuwsgierig? Kom snel kijken op www.jijenwijbeleggen.nl.