Call us icon
Voor onze telefonische helpdesk, ga naar de contactpagina

Elke werkdag tussen 8.00 en 17.00 uur.

Naar contact pagina

Pensioenaangifte (UPA)

Elke maand of iedere vier weken levert u alle loon- en dienstverbandgegevens aan via de UPA (Uniforme Pensioenaangifte).

Om uw salarissoftware te koppelen aan de Uniforme Pensioen Aangifte 2021 (UPA) is het belangrijk in te loggen op het nieuwe werkgeversportaal. Daar staan uw inloggegevens klaar. Zonder deze inloggegevens is het niet mogelijk om de UPA 2021 in te sturen.

U kunt inloggen met eHerkenning of door een login aan te maken met uw gebruikersnaam, uw relatienummer@bpfd.nl en wachtwoord.

Heeft u nog UPA’s over 2020, en eerder, in te leveren? Tot 19 februari 2021 mag dat bij onze voormalige pensioenuitvoerder TKP.

Als u met een salarisadministratiekantoor werkt, mogen zij de UPA 2021 verzorgen. Is dat niet het geval, dan willen we u vriendelijk verzoeken zo snel mogelijk in te loggen op het werkgeversportaal.

Hier vindt u de lijst met softwareleveranciers/softwarepakketten.

Hier vindt u de UPA-regelingkenmerken voor de sectoren Groothandel in Textielgoederen, de Schoen-, Leder- en Lederwarenindustrie en Schoenmakerij. Voor de overige sectoren blijft de code U0131-1017.